I går og i dag

Hei!

I går: 
I går var altså første dag på vgs. Jeg var ganske så spent og nervøs på hvordan lærerne var, mine medelever, skolen, ja, egentlig på alt. Dagen begynte med at jeg tok toget sammen med ei som heter Oda. Det var koselig :) så kom jeg på skolen og så alle de ukjente ansiktene jeg skulle gå i klasse med. Jeg synes det var litt småskummelt i starten, men etter hvert så snakka jeg litt med noen. De var kjempekoselige alle sammen! Gleder meg virkelig til å gå der i 3 år .  Vi hadde heller ikke så mye på skolen heller, bare masse informasjon. 


Ett bilde fra en kirkekonsert i fjor elns. 

I dag: 

Dagen i dag startet som i går med togtur med Oda. Når vi kom på skolen så spiste vi en felles frokost der vi satt sammen på bord. Da ble jeg litt bedre kjent med noen av jentene jeg snakket med i går. Kjempehyggelig :) Vi hadde informasjon i dag også. vi hadde også en omvisning på skolen, der VG2 tok med oss rundt skolen i små grupper. Jeg var da på gruppe med to gutter fra VG2, og en gutt fra min klasse (husker ikke hva han heter, HAHA). Selv om jeg var den eneste jenta, så gikk det jo bra, og det var veldig fint å få en omvisning sånn at jeg vet hvor jeg skal gå. Etter matpausa så fikk vi enda mer informasjon og vi fikk også noen bøker. Ettersom jeg går på musikklinja så skal vi bare ha naturfag, engelsk, norsk, matte,2. fremmedspråk og selvfølgelig masse fag innen musikk. GLEDER meg til dette året! 

Sykt bra bilde, men ja.. Det er i hvertfall noen av bøkene våre. 

Når jeg kom hjem i dag så dro jeg altså på korpsøvelse. Med tanke på at vi bare er igjen 13 stk elns og at vi ikke er spesielt gode, så vurderer jeg veldig sterkt (jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å gjøre det) å bytte korps. Men vi får se! 

Hvordan var første skoledag for deg? Hvilken klasse?

-KRISTIN 

 

 

 


  1 kommentarer på "I går og i dag"

Postet av: - caritha
Håper du kommer til å trives, og at det blir tre flotte år. Har selv begynt tredje året nå, og gleder meg til å bli ferdig, men blir sikkert bra med russetid da :)
21.08.2012, 22:20
URL: http://carithaa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits