De siste dagene

Heisann! 

Nå har jeg ikke blogga på noen dager, så da tenkte jeg å skrive ett innlegg om de siste dagene. 

Torsdag:

På torsdag startet vi skoledagen med drama. Det var sykt gøy! Det var altså 3 timer med latter og lek. Etter drama så hadde vi musikk. Vi hadde om rytme og vi fikk også en oppgave der vi skulle jobbe i grupper. Jeg var med ei som heter Stine og en som heter Benjamin. Vi skulle altså bruke rundt 1 time på å lage en slags rytme ut av navnene våres. Det var også kjempegøy! Siden Benjamin er så morsom så blir det jo morsomt å jobbe med han også! haha, tror vi lo sånn ca hele tiden. Når skoledagen var slutt så tok jeg toget hjem. 

Gammelt bilde. 

Fredag: 

På fredag så hadde vi også bare drama og musikk hele dagen. Vi startet dagen med musikk. Denne gangen hadde vi musisering (om jeg husker rett). Vi gikk først gjennom en del ting, før vi igjen skulle jobbe i grupper. Da var jeg på gruppe med Ellen (spiller fløyte), Oskar (synger og spiller gitar) og Stine (sang). Vi skulle finne en sang, lære oss den selv (og gjøre litt ut av den) og framføre den på slutten av timen. Vi valgte sangen "Vem kan segla for utan vind" (usikker på hvordan den skrives, men den er ihvertfall svensk :p). Det ble faktisk veldig bra og jeg synes vi var veldig flinke. Etter musikk så hadde vi altså drama. Denne gangen var det minst like gøy som dagen før! Dette ble enda en dag fylt med latter og lek.


Gammelt bilde. 

Lørdag (idag):

Hitil i dag så har jeg vært en tur på Strandtorget på Lillehammer. Vi gikk først litt rundt å shoppa (jeg kjøpte meg ingenting!) også spiste vi på Opus. Jeg spiste sånn nachosting som er der. Det var utrolig godt! Senere i dag så skal jeg og Ingrid se på film (tror jeg). DEt blir koselig!

Jeg har det så utrolig gøy på skolen om dagen og jeg gleder meg faktisk til mandag! trodde aldri jeg skulle si det... Skal også bli flinkere til å ta bilder, så slipper jeg å bare legge ut gamle.. 

Hva har du gjort de siste dagene?
Trives du på skolen?

-KRISTIN  

 


  1 kommentarer på "De siste dagene"

Postet av: karrogirl
Fin blogg og fine bilder! ♥
25.08.2012, 15:37
URL: http://www.karrogirl.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits