Ekskursjon

Hei!

Idag hadde vi en liten ekskursjon ute i skogen på skolen! Vi hadde naturfag hele dagen, og skulle ut i skogen for å lære om økosystemer elns. Vi skulle ihvertfall plukke litt blomster, mose osv. Det var ett gruppearbeid, så etter lunsjen så gikk vi inn for å skrive rapport. Jeg var på gruppe med Oskar, Julie og Oda. Det ble ikke så mye effektiv jobbing, men vi ble så godt som ferdig. Vi ble ferdige på skolen 14.30 så vi rakk det første toget hjem, HELDIGVIS  :)

Den beste klassa <3

Jeg har forresten fått ny pc! Skolepc vett.. Det er HP 4530s. JEg synes den er veldig stor, men 1000 ganger bedre enn min forrige. Såå jeg har ikke funnet ut hvor man putter inn minnekortet til kameraet enda, så derfor blir det ikke bilder før jeg har funnet ut av det. Funka også dårlig å ta over bildene fra iPhonen til pcen, så noen bilder fra uka kommer litt senere. Håper dere forstår!

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN 

 

 


  1 kommentarer på "Ekskursjon"

Postet av: Vilde :)
:))
30.08.2012, 19:16
URL: http://www.vildesmail.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits