LINKERUNDE

Hei!

Idag har jeg hatt enda en  fantastisk dag på skolen. Ved å se på bildene i forrige innlegg, så skjønner dere sikkert at vi har det kjempekoselig på skolen hver dag. Vi synger, ler og tar mange koselige bilder hver eneste dag. Dette er ting som jeg aldri kommer til å glemme  :)

Siden jeg ikke er så flink til å blogge i ukedagene, så tenkte jeg at jeg kunne ta en linkerunde. Jeg er ikke helt sikker på når den avsluttes, men det kommer jeg tilbake til. Jeg kommer til å trekke 3 stk som får linking i 3 innlegg (fordelt sånn at det ikke blir 3 på rad) og en av de 3 får også en bloggvurdering i tillegg til linkingene. DEtte er altså ikke en vanlig linkerunde som dere sikkert skjønner :) Tenkte å gjøre noe litt større når jeg først har noe sånt. DEt eneste dere trenger å gjøre for å være med er å skrive bloggadressa di i kommentarfeltet.Er du med på linkerunden?

-KRISTIN 

 


  5 kommentarer på "LINKERUNDE"

Postet av: SILJE - Inspirasjon og hverdag
Jeg er med :)
10.09.2012, 19:55
URL: http://silljess.blogg.no
Postet av: Janna
Er med!
10.09.2012, 20:56
URL: http://janna.blogg.no/
Postet av: mmarita
Jeg er med :-)
10.09.2012, 21:26
URL: http://mmarita.blogg.no
Postet av: Sina <3
www.sinass.blogg.no! Im in! <3
11.09.2012, 21:43
URL: http://www.sinass.blogg.no
Postet av: Vilde :)
Jada ;) Er med <3
12.09.2012, 16:55
URL: http://www.vildesmail.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits