Lovely day

Hei!

Fredager er den beste dagen i uka etter min mening. Vi sluttet klokka 1300 også er det bare å slappe av resten av dagen. Jeg rakk selvfølgelig ikke det første toget hjem, siden det var så utrolig glatt ute! Så da var jeg litt med Oskar før vi tok neste tog som gikk 1449. Når jeg kom til togstasjonen så møtte jeg Anne, også gikk vi på kafé. DEt var kjempekoselig! Var så utrolig lenge siden jeg hadde sett henne, så det var fint å se henne igjen♥ Jeg kjøpte det samme som jeg alltid kjøper når jeg er der, nemlig iskakao og oreokake. Sykt godt!

Oskar :)Dårlige bilder fordi de er tatt med iphone. 


 

Jeg jobber fortsatt med designet. Håper det blir ferdig rett etter helga, men garanterer ingenting ! Jeg har lagt ut et ønske på headerplease.com, så hvis noen vil lage en til meg, så finner dere meg der. Søk på kristinlehne så finner dere meg sikkert. 

GOD HELG ALLE SAMMEN♥

Hvordan har dagen din vært? Hva har du gjort?

KRISTIN 


  2 kommentarer på "Lovely day"

Postet av: Anne og Kristin
Hadde det superduperkoselig! Utrolig fint å se deg igjen! Må gjentas :D <3
04.01.2013, 19:20
URL: http://www.anneogkristin.blogg.no
Postet av: Natalie
Veldig fin blogg! Så søte venner du har :D
06.01.2013, 00:17

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits