SAVN

Hei♥

Idag er det akkurat 2 måneder siden jeg forlot England, vertsfamilien, språkreisen og ikke minst mine fantastiske språkreisevenner, Sina og Isabel. Den 19. Juli 2012 ble en ganske trist og tung dag, det var da jeg skulle hjem til mitt vanlige, nokså kjedelige, liv og reise fra alt det morsomme jeg hadde vært med på de 3 siste ukene. Tiden har gått fort, men det har ikke gått en dag uten at jeg tenker på dem. Vi ble veldig godt og fort kjent, noe jeg setter STOOOR pris på! Livet mitt hadde ikke blitt det samme uten de søte snuppene<3 Med en gang jeg hadde kommet meg i bilen (på vei hjem fra Gardemoen), så sendte jeg en melding til Sina og allerede da begynte jeg å savne dem begge to utrolig mye. DEt var rett og slett rart å ikke ha de rundt meg mere, når vi hadde vært sammen absolutt hele tiden i 3 uker. Ettersom dagene gikk så savnet jeg dem bare mer og mer. Sendte utallige meldinger hver dag, og det gjør vi fortsatt. Jeg håper virkelig at vi snart kan møtes! Savner dere kjempemye <3<3


Stonehenge<3

Sina og Isabel <3

<3


Jeg hadde det utrolig fint på språkreise med disse søte jentene og jeg kommer ALDRI til å glemme dem! De var med på å gjøre denne reisen til det den var, altså helt fantastisk! Hadde absolutt ikke vært det samme uten dem. 

Når jeg tenker tilbake til den første dagen, så var det en dag full av mange nye inntrykk. Kan også si at den dagen var litt småklein.Vi kjente ikke hverandre, huset eller familien vi skulle bo hos, så det endte med at vi satt helt stille å ikke sa så mye. MEN med en gang vi var alene i huset, så var det ikke akkurat stille, og på kvelden samme dagen/dagen etter så snakket vi sammen som om vi hadde kjent hverandre lenge. Aah, smiler bare jeg tenker på hvor fint og koselig vi hadde det på kveldene. 


Tatt av Sina den første dagen :) Vi var kjempegira fordi vi fikk trekantsandwich. 

Den andre dagen :) 
Forresten, Sina ville ikke bli tatt bilde av her, pgs dårlig hårdag, haha :)<3 

Resten av oppholdet ble bare helt fantastisk og vi gjorde alt sammen. "skulka" discoen, spiste is, shoppet, tok manikyr, ble hekta på Tesco (en matbutikk), tok bussen, ja. ALT! 

Håper bare at vi kan møtes om ikke så veldig lenge. Ihvertfall så er det reunionparty om ikke så lenge som jeg håper alle tre kan være med på! Dere må også komme å besøke meg snart! Savner dere utrolig mye my chinaplates! Loveyou so much <3<3

-KRISTIN 

Bournemouth #6 (The last day)Sophie (vertsmora) og Toby <3


Isabel og familien <3 Var egt en far og en sønn til, men de var ikke hjemme den siste dagen. 


Meg og Sophie<3

Sina og Sophie <3 

Loveya <3<3 

Hva synes du? 

-KRISTIN 

Bournemouth #4 (Funny wall)

Vi fant en ganske kul vegg i Bournemouth som vi MÅTTE ta bilder ved. Her er de: 


Isabel<3Sina<3


<3

Bildene er sykt dårlig redigert. Eller de er ikke redigert, bare beskjært litt. 

Besøk bloggen til Sina << HER>>

Hva synes du?

-KRISTIN 

Bournemouth #4 (Photoquiz)

Vi hadde en sånn lek/konkurranse i Bournemouth der vi skulle ta "morsomme" bilder ved spesielle steder. Våres bilder ble ikke spesielt morsomme, men vi vant da konkurransen. Her er de:

Hva synes du?

-KRISTIN

Bournemouth #3 (London)

Hei :) 

Her er London-bildene:


 


Beautiful girl <3


Hva synes du?

-KRISTIN  

Bournemouth #2 (Stonehenge)

Hei! 

Her kommer bildene fra Stonehenge: 

(regn på linsa...)


<3

 

Hva synes du?

-KRISTIN 

 

Bournemouth #1

Hei! 

Nå har jeg tenkt til å legge ut bilder fra min språkreise til Bournemouth. Jeg legger også ut en sang vi fikk dilla på i hvert innlegg. Jeg legger ut en "Bournemouth del" hver dag og til slutt så blir det 3 deler eller noe sånt noe. 

Her kommer del 1:
Isabel <3


Sina <3
Disse bildene er lånt fra Sina sin blogg (sinass.blogg.no) 


Hva synes du?

-KRISTIN Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits