tired

Hei!

I går så var jeg syk.. er fortsatt ganske syk men dro på skolen fordet. Etter skolen så dro jeg på kafè med Marie og Karen. Det var kjempekoselig! Når jeg kom til togstasjonen for å ta tog hjem så ble jeg så utrolig sliten så satt bare på en benk og spilte Candy Crush. åååh, har blitt helt hekta  på det spillet! Når jeg kom hjem så spiste jeg bittelitt spaghetti også gikk jeg på sofaen og la meg. Der ligger jeg altså nå. Var nede å henta dyna mi så nå koser jeg meg ! Som dere ser så er jeg også skikkelig sår på leppa.. Herlig. Sorry for bare webcambilder, men orket ikke å hente kamera. Skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av helga. 

Hva gjør du i dag? Er du/har du vært syk?

KRISTIN 

MONDAY

Hei!

Idag så er jeg kjempesliten! Dagen startet med at jeg sto opp klokka 0700. Skyndte meg for å bli ferdig til å dra 0735. Dro litt for sent og fikk det travelt. Så kom jeg meg på toget, og satt der i 25 minutter. Når jeg kom på skolen så hadde vi først tysk (I 2 TIMER!!!!!), så hadde vi engelsk, så matte også norsk til slutt. HAter egentlig mandager! Har bare kjedelige fag. Men ja, det er vel ikke så gøy å lese om min kjedelige mandag,så da bare legger jeg til et bilde


Webcamerabilde fordi jeg ikke orka  å hente kameraet

Hvordan har din dag vært?

KRISTIN 

Lovely day

Hei!

Fredager er den beste dagen i uka etter min mening. Vi sluttet klokka 1300 også er det bare å slappe av resten av dagen. Jeg rakk selvfølgelig ikke det første toget hjem, siden det var så utrolig glatt ute! Så da var jeg litt med Oskar før vi tok neste tog som gikk 1449. Når jeg kom til togstasjonen så møtte jeg Anne, også gikk vi på kafé. DEt var kjempekoselig! Var så utrolig lenge siden jeg hadde sett henne, så det var fint å se henne igjen♥ Jeg kjøpte det samme som jeg alltid kjøper når jeg er der, nemlig iskakao og oreokake. Sykt godt!

Oskar :)Dårlige bilder fordi de er tatt med iphone. 


 

Jeg jobber fortsatt med designet. Håper det blir ferdig rett etter helga, men garanterer ingenting ! Jeg har lagt ut et ønske på headerplease.com, så hvis noen vil lage en til meg, så finner dere meg der. Søk på kristinlehne så finner dere meg sikkert. 

GOD HELG ALLE SAMMEN♥

Hvordan har dagen din vært? Hva har du gjort?

KRISTIN 

Design

Hei!

Idag har jeg vært på farta hele dagen. Var først på skolen, også på korpsøvelse etter det. JEg kom hjem rundt klokka 2100 og er supertrøtt! Er sånn hver torsdag forresten.. Menja, det er ikke så spennende å lese om dette, men som dere ser så driver jeg å endrer designet mitt. Har ikke header eller fiksa så mye enda, men fikser resten i morgen. er så trøtt nå.. 

Bilde fra korpsøvelse med Mathea♥

Godnatt søte mennesker

Hva har du gjort i dag?

2012

God morgen♥

for noen dager siden så lagde jeg denne og la ut på instagram. Den er ikke så bra siden den er laget med mobilen, men det er ihvertfall bilder som sier noe om hvordan mitt år var i 2012. Som dere sikkert ser, så har det vært helt fantastisk! 

Oi! Skal møte Madelen om 1 time, så nå må jeg stå opp. 

Hva synes du om bildene?

KRISTIN 

we are the champions

Hei!

Idag så har jeg vært på korpskonkurranse. Det var veldig nervepirrende når vi var der å spilte, men jeg synes vi gjorde det veldig bra. Jeg dro hjem med en gang, siden det var 4 timer til premieutdeling. Når det var premieutdeling så satt jeg hjemme og bare venta på melding fra Mathea som var der. Plutselig fikk jeg en melding, og der sto det: "Vi vaaaaant!" æææh, da ble jeg kjempeglad! :) 


Webcambilder bare for å understreke hvor glad jeg er

spilte du konkurranse i helga?

-KRISTIN 

 

En liten update

Hei! 

Nå er det kjempelenge siden jeg har blogget og det har jo skjedd ett par ting. Jeg har vært på bursdag, møtt Sina og Isabel i Oslo, hatt bursdag selv. Jeg legger ut bilder og forteller litt underveis jeg. 

I forrige uke så var jeg på bursdagen til Nils. Det var veldig koselig! Her kommer bilder (alle er uredigerte):

Eline

Meg. Vi fikk partyhatter

Julie


Marie og Oskar

Oskar og meg


Anette

Dette var bare noen av de bildene jeg tok da

På lørdag så var jeg i Oslo sammen med Sina og Isabel. Det var kjempekoselig! Hadde ikke sett de på kjempelenge. Vi gikk litt rundt i byen, shoppa, var på kino og hadde det kjempegøy. Jeg tok nesten ingen bilder selv, men jeg tok disse fra <<SINA>>:Isabel, Sina og meg

Isabel og meg

DEt var faktisk alle bildene Sina tok også, haha!

På torsdag denne uka så var det, som sikkert mange vet, OD-dag. Jeg, Oda, Eiril, Helén, Erlend og Nils sto på Obs og solgte kaker/spilte og sang. Det var kjempegøy! Her er noen bilder derfra: 

haha, litt failbilde :p men det er meg, Helén, Erlend og Oda


meg og Erlend


Helén, meg og Erlend

Det var altså alle bildene fra OD-dagen. 
På fredag denne uka så feira jeg "barnebursdag". Jeg hadde faktisk bursdag på fredag. 16 år, wihu! Tok ikke så mange bilder her heller, siden kameraet mitt ble strømtomt. Men her er noen:


Helén

Karen

Julie (dårlig fokus)

Eline og Marie

Maria (dårlig fokus igjen)

Det var alle bildene fra bursdagen også. Jeg skal legge ut gavene jeg fikk, men er litt usikker på om jeg skal gjøre det på video eller bare legge ut bilder. Hva vil dere? 

JEG FIKK OGSÅ VERDENS BESTE BURSDAGSGAVE, NEMLIG MAC!!

iih! syykt glad! 
JEg blogger fra Macen nå faktisk. Vet ikke helt hvor mye blogging det blir framover, men kanskje litt mer siden ejg har fått mac.

I dag så har jeg noen planer. skal gjøre litt lekser og sånt. Men jeg skal også lage noen innlegg til dere :) 

Snakkes

Hva har skjedd i det siste? skal jeg vise gavene på video eller bare bilder?

-KRISTIN 
  

Høstferieplaner

Hei!

Nå har vi høstferie og det er superdeilig! Her er mine planer for ferien:

♥ I morgen drar vi til Fredrikstad og blir der til fredag.

♥ På fredag så skal jeg og Mari på shopping i Oslo

♥ I helgen skal vi være hjemme.

Nå sitter jeg på hytta hvor det faktisk har kommet SNØ! aargh... Vil ikke at vinteren skal komme enda.


Nikon D3100//uredigert

Jeg og Mari var ute å tok noen bilder i stad. kommer kanskje ut noen når jeg har kommet hjem der internettet er litt mer stabilt...

Har du ferie nå? Hva skal du i ferien?

-KRISTIN 

 

This awesome day

Hei!

Idag var jeg jo på skolen da. I første time så tok vi klassebilde. Temaet for klassebildet vårt var at alle skulle kle seg ut som noe på forbokstaven i navnet sitt. Var veldig morsomt å se hva folk kledde seg ut som! Nå gleder jeg meg veldig til å se på bildet :)

Meg og Anette. Jeg var kokk og Anette var afroamerikaner!

Meg og eline :) hu var eske

Resten av dagen skjedde det ikke så veldig mye.. Ble tatt noen bilder da:

Johan, Maria og Karen :)

Nils :) haha, når man tar bilder med mobilen min, så må man regne med at det kommer ut her

Vi slutta rundt 1300 i dag, og etter skolen så gikk jeg, Oskar og Oda på La Italia (?) for å spise pizza. Når vi kom dit så så vi at Erlend og Eiril satt der, så da satte vi oss med dem :) det var veldig koselig og god pizza også!

Ble to innlegg ganske tett på hverandre, men det går vel bra

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN

WINTERTIME

Hei♥

Idag når jeg skulle gå på tur med Mira, så tok jeg på meg vinterjakke og mine fantastiske UGGS. Det var veldig godt å ta på seg varme klær, men kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til vinteren..

Litt dålig fokus/kvalitet, men..

Etter skolen i dag så dro jeg ned på skobutikken for å kjøpe meg noen vintersko. Fant ut at det blir litt varmt med uggs på skolen, men litt kaldt med Converse, så da ble det Converse med for i.Converse Fra EuroSko


Nå sitter jeg å ser på Norske Talenter. synes egt ikke det er såååå morsomt med de auditionrundene, men det er jo morsomt når det kommer  noen som er så dårlige at man får latterkrampe!

 

 

Tatt fram vinterklærne enda? Hva synes du?

-KRISTINThis awesome day

Hei!

Nå har jeg omsider kommet meg hjem fra skolen :) slutta egentlig klokka 1240 elns i dag, men var i byen en tur med Oda etter skolen. Det var veldig hyggelig :)

Siden det ikke er så spennende å høre om en helt vanlig dag på skolen, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder:

Søte Oda :))

Oskar :)

Oskar, meg, Oda og Karen :))

Til venstre: min oreolatte :) høyre: Oda sin iskaffe

Meg, Helèn og Oda :))

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN

STALLEN

Hei!

Idag så har jeg vært med Madelen i stallen. Det var kjempekoselig! Hadde ikke vært med hu siden før sommerferien en gang.. Vi tok i  ny flis i 2 bokser, før vi koste med hestene. Vi fikk ikke ridd i dag siden de ikke hadde på seg sko, noe som var litt dumt..


Søte<3
Forskjellige størrelser og dårlig kvalitet fordi bildene er tatt med mobilkamera.

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN 

Restaurant

Hei!
Etter shoppingen i dag så dro vi å spiste på en slags "amerikansk" restaurant. De hadde sykt god mat der! Jeg bestilte kyllingburger. Legger ut bildene jeg tok

Sånn så det ut inne der

Nam!

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN

Ekskursjon

Hei!

Idag hadde vi en liten ekskursjon ute i skogen på skolen! Vi hadde naturfag hele dagen, og skulle ut i skogen for å lære om økosystemer elns. Vi skulle ihvertfall plukke litt blomster, mose osv. Det var ett gruppearbeid, så etter lunsjen så gikk vi inn for å skrive rapport. Jeg var på gruppe med Oskar, Julie og Oda. Det ble ikke så mye effektiv jobbing, men vi ble så godt som ferdig. Vi ble ferdige på skolen 14.30 så vi rakk det første toget hjem, HELDIGVIS  :)

Den beste klassa <3

Jeg har forresten fått ny pc! Skolepc vett.. Det er HP 4530s. JEg synes den er veldig stor, men 1000 ganger bedre enn min forrige. Såå jeg har ikke funnet ut hvor man putter inn minnekortet til kameraet enda, så derfor blir det ikke bilder før jeg har funnet ut av det. Funka også dårlig å ta over bildene fra iPhonen til pcen, så noen bilder fra uka kommer litt senere. Håper dere forstår!

Hva har du gjort i dag?

-KRISTIN 

 

 

26.08.2012

Hei!

Idag så gikk jeg først med vg. Fant ut at det faktisk var en ganske grei jobb.. Tenker egt ikke på at det var en jobb,men jaja.. Etter det så kom Anne en tur. Det var veldig koselig! Etter at anne hadde dratt så kom ingrid. Vi så på filmen "Mean girls". Orker ikke å skrive så mye om dagen i dag, siden den ikke var så interessant. I morgen så skal jeg være på skolen lenge. Skal spise pizza og litt sånn forskjellig med 2. og 3. klasse musikk. Det blir nok veldig koselig! :) 

Snapchat meg? kristinlehne1 :) 

Snapchat meg? Hva har du gjort i dag? 

-KRISTIN 

De siste dagene

Heisann! 

Nå har jeg ikke blogga på noen dager, så da tenkte jeg å skrive ett innlegg om de siste dagene. 

Torsdag:

På torsdag startet vi skoledagen med drama. Det var sykt gøy! Det var altså 3 timer med latter og lek. Etter drama så hadde vi musikk. Vi hadde om rytme og vi fikk også en oppgave der vi skulle jobbe i grupper. Jeg var med ei som heter Stine og en som heter Benjamin. Vi skulle altså bruke rundt 1 time på å lage en slags rytme ut av navnene våres. Det var også kjempegøy! Siden Benjamin er så morsom så blir det jo morsomt å jobbe med han også! haha, tror vi lo sånn ca hele tiden. Når skoledagen var slutt så tok jeg toget hjem. 

Gammelt bilde. 

Fredag: 

På fredag så hadde vi også bare drama og musikk hele dagen. Vi startet dagen med musikk. Denne gangen hadde vi musisering (om jeg husker rett). Vi gikk først gjennom en del ting, før vi igjen skulle jobbe i grupper. Da var jeg på gruppe med Ellen (spiller fløyte), Oskar (synger og spiller gitar) og Stine (sang). Vi skulle finne en sang, lære oss den selv (og gjøre litt ut av den) og framføre den på slutten av timen. Vi valgte sangen "Vem kan segla for utan vind" (usikker på hvordan den skrives, men den er ihvertfall svensk :p). Det ble faktisk veldig bra og jeg synes vi var veldig flinke. Etter musikk så hadde vi altså drama. Denne gangen var det minst like gøy som dagen før! Dette ble enda en dag fylt med latter og lek.


Gammelt bilde. 

Lørdag (idag):

Hitil i dag så har jeg vært en tur på Strandtorget på Lillehammer. Vi gikk først litt rundt å shoppa (jeg kjøpte meg ingenting!) også spiste vi på Opus. Jeg spiste sånn nachosting som er der. Det var utrolig godt! Senere i dag så skal jeg og Ingrid se på film (tror jeg). DEt blir koselig!

Jeg har det så utrolig gøy på skolen om dagen og jeg gleder meg faktisk til mandag! trodde aldri jeg skulle si det... Skal også bli flinkere til å ta bilder, så slipper jeg å bare legge ut gamle.. 

Hva har du gjort de siste dagene?
Trives du på skolen?

-KRISTIN  

 

DRAMA

Hei! 

I dag så hadde vi først kor på skolen. I koret så synger alle i 1.2. og 3. klasse på musikk. Det er kjempegøy! Etter kor så hadde vi enda mer informasjon (husker ikke halvparten engang og begynner å bli litt lei av informasjon...) så hadde vi matte i 3 timer til slutt. Vi fikk litt informasjon om P-matte (lettest) og T-matte (vanskeligst). Jeg er veldig sikker på at jeg tar T-matte. Vi fikk gå ca 15.15, men vi måtte vente på toget som gikk 15.55. 

I morgen og på fredag så har vi drama og musikk hele dagen! Må si at jeg gleder meg veldig. Blir nok kjempegøy med drama også. Det blir forresten bare innlegg på kvelden, fordi jeg er opptatt på dagen. 


random bilde fra konfirmasjonen min i 2011. 

Ingrid var her akkurat og det var kjempekoselig! Har ikke vært med hu siden før sommerferien en gang. Før så gikk vi jo sammen til og fra skolen hver dag, men siden jeg har begynt på vgs og hun er stuck i 10. klasse (:p) så blir det ikke så enkelt... 

Har du T eller P matte?

-KRISTIN 

I går og i dag

Hei!

I går: 
I går var altså første dag på vgs. Jeg var ganske så spent og nervøs på hvordan lærerne var, mine medelever, skolen, ja, egentlig på alt. Dagen begynte med at jeg tok toget sammen med ei som heter Oda. Det var koselig :) så kom jeg på skolen og så alle de ukjente ansiktene jeg skulle gå i klasse med. Jeg synes det var litt småskummelt i starten, men etter hvert så snakka jeg litt med noen. De var kjempekoselige alle sammen! Gleder meg virkelig til å gå der i 3 år .  Vi hadde heller ikke så mye på skolen heller, bare masse informasjon. 


Ett bilde fra en kirkekonsert i fjor elns. 

I dag: 

Dagen i dag startet som i går med togtur med Oda. Når vi kom på skolen så spiste vi en felles frokost der vi satt sammen på bord. Da ble jeg litt bedre kjent med noen av jentene jeg snakket med i går. Kjempehyggelig :) Vi hadde informasjon i dag også. vi hadde også en omvisning på skolen, der VG2 tok med oss rundt skolen i små grupper. Jeg var da på gruppe med to gutter fra VG2, og en gutt fra min klasse (husker ikke hva han heter, HAHA). Selv om jeg var den eneste jenta, så gikk det jo bra, og det var veldig fint å få en omvisning sånn at jeg vet hvor jeg skal gå. Etter matpausa så fikk vi enda mer informasjon og vi fikk også noen bøker. Ettersom jeg går på musikklinja så skal vi bare ha naturfag, engelsk, norsk, matte,2. fremmedspråk og selvfølgelig masse fag innen musikk. GLEDER meg til dette året! 

Sykt bra bilde, men ja.. Det er i hvertfall noen av bøkene våre. 

Når jeg kom hjem i dag så dro jeg altså på korpsøvelse. Med tanke på at vi bare er igjen 13 stk elns og at vi ikke er spesielt gode, så vurderer jeg veldig sterkt (jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å gjøre det) å bytte korps. Men vi får se! 

Hvordan var første skoledag for deg? Hvilken klasse?

-KRISTIN 

 

 

 

The day today

Hei!

For noen timer siden kom jeg hjem fra Anne. Vi var i byen stort sett hele dagen fordi det var jo tivoli! Vi skulle egt bare kjøre Jokern (tekoppen) 1 gang, men endte med at vi kjørte den 3 ganger. hah!  Det var veldig koselig å se henne igjen ihvertfall :)

Siden jeg var så flink å tok med kameraet så ble det da en del bilder. Tok maange fler, men orker ikke å legge ut ALLE. 

Outfit kommer snart og minner om ukens blogg HERHERHERHER ! Kårer som sagt vinneren i morgen, så meld dere på! 

Hva har du gjort i dag ? Hva synes du om bildene? 

*kreativ overskrift*

Hei! 

(hahahah, utrolig kreativ overskrift i dag, kom ikke på no kult så da ble det dette) 

Siden jeg ikke brukte så mye tid på bloggen i går, tenkte jeg at jeg skulle gjøre det i dag.. Har jo ikke så mye å gjøre egentlig haha. 

I går (14.08.2012): 

I går så gjorde jeg ikke så mye. Jeg var ute å filmet til en musikkvideo jeg driver å lager og mye av dagen gikk til redigeringen. Jeg er kanskje halvveis ferdig, så den kommer ikke ut med det første. Sånn i 2-3 tiden kom bestemora og bestefaren min til hit, noe som var veldig koselig. Vi spiste pizzasnurrer til lunsj (NAM) og spilte kort. 

(tok ingen bilder i går)

I dag: 

I dag har det vært utrolig fint vær! Startet dagen med ett morgenbad faktisk! Det var 20 grader i vannet, så det var utrolig deilig. Etter frokost dro vi på en liten båttur. Vi kjøpte bensin og is på en "bensinstasjon" også kjørte vi bare litt rundt om kring. Når vi kom inn igjen fra båtturen så var vi på brygga en stund. Vi badet (mye) og bare koste oss kjempemye. 


Bare fordi jeg hadde lite å ta bilde av.

Brua som går fra Norge til Sverige. Til venstre: Norge, til høyre: Sverige. 

Disse er fra båtturen. 

Som dere ser så elsker Mira å bade. Måtte bare ta ett typisk "blogger-med-speilrefleks-bilde" haha! 

Disse er fra vi var på brygga.

Tok en del flere bilder, kan hende jeg legger ut flere senere. 

Klokka 17.00 så går vi opp til besteforeldrene mine sin hytte for å spise kjøttkaker! namnam. Kommer også flere i familien som skal spise. 

Hva har du gjort i dag? Fint vær hos deg? 

 Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits