MINNER OM.....

MINNER OM LINKERUNDEN (VURDERING) <<HER>>

LINKERUNDE

Hei!

Idag har jeg hatt enda en  fantastisk dag på skolen. Ved å se på bildene i forrige innlegg, så skjønner dere sikkert at vi har det kjempekoselig på skolen hver dag. Vi synger, ler og tar mange koselige bilder hver eneste dag. Dette er ting som jeg aldri kommer til å glemme  :)

Siden jeg ikke er så flink til å blogge i ukedagene, så tenkte jeg at jeg kunne ta en linkerunde. Jeg er ikke helt sikker på når den avsluttes, men det kommer jeg tilbake til. Jeg kommer til å trekke 3 stk som får linking i 3 innlegg (fordelt sånn at det ikke blir 3 på rad) og en av de 3 får også en bloggvurdering i tillegg til linkingene. DEtte er altså ikke en vanlig linkerunde som dere sikkert skjønner :) Tenkte å gjøre noe litt større når jeg først har noe sånt. DEt eneste dere trenger å gjøre for å være med er å skrive bloggadressa di i kommentarfeltet.Er du med på linkerunden?

-KRISTIN 

 

Med i konkurranse

Hei 

Nå er jeg med i enda en konkurranse! Denne gangen på denne bloggen:http://jennybabe.blogg.no. Jeg kom bare helt random inn på bloggen og så at det var konkurranse! Og ettersom jeg ELSKER iPhone-deksler, så ble jeg med på denne også :) Jeg synes at bloggen hennes er superbra og anbefaler dere å se på den. 

714369-8-1344693090903.jpg

Dette er det du kan vinne: ett make it yourself-smykke, ett rosa iPhone 4 (s) deksel og øredobber! Alt har en verdi på 259 kroner! MELD DEG PÅ DU OGSÅ! :) 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry for at det blir mye sånne innlegg nå... 

 

Skal du melde deg på? 

 

-KRISTIN 

 

VINN GOODIEBAG

Hei! 

Jeg er med i en konkurranse på annikanh.blogg.no der man kan vinne en goodiebag! Goodiebagen består av 2 iPhonedeksler, en rosa EOS og en neglelakk. 

Link til innlegget er HER

-KRISTIN 

FOTOKONKURRANSE PÅ NFOTO.NO

Hei! 

Jeg har nå meldt meg på konkurransen på http://nfoto.no/ . Den avsluttes om 20 dager, så det hadde vært veldig fint om du kunne stemme på meg her : http://www.nfoto.no/konkurranse/photo/single/ptptbomoijgrrzjmbo/pthihioaerqazqqavw/ . Det tar ikke lang tid og du kan vinne en MacBook Air. En person som stemte på vinnerbildet vil vinne en MacBook sammen med vinneren, så her lønner det seg å stemme for harde livet. Så det er ikke jeg som gir ut MacBook, men Nfoto. 

Jeg deltar også med ett bilde til. Stem på det her: http://www.nfoto.no/konkurranse/photo/single/niqarzqaijgrvwjmer/qavwijkyermoupqarz/.  

Vil du stemme på meg? 

-KRISTIN Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits