Outfit 14.01.2013

Hei!

Idag så har jeg ikke gjort så mye spennende, bare øvd litt til naturfagsprøve vi har i morgen. Hvis jeg ikke har misforstått helt, så får vi bare prøve i noen ord og jeg tror jeg kan de. Men uansett, jeg tok noen outfitbilder i stad. Rakk selvfølgelig ikke lyset ute og kaldt er det også så jeg tok bildene inne. 

Vest Fra Only Genser Fra Cubus Bukse fra Dr. Denim (Carlings)

Jeg har munnsår på og er ellers veldig sår på leppa for de som måtte lure på det. 

Hva synes du ?

Kristin♥

Outfit 06.11.12

Hei!

Idag har vært en helt vanlig skoledag. I første time hadde vi engelsk. Da hadde noen ett lite framlegg først, også så vi på film (Blood Diamond). DEN FILMEN VAR SKIKKELIG EKKEL! I andre time hadde vi naturfag. Da forberedte vi oss til prøva vi skal ha på fredag. Det endte med at jeg spurte alle rundt meg om spørsmål hele tiden. jaja, stakkars folk.. Etter naturfagen så hadde jeg sangtime (siden jeg går på musikklinje, så har jeg sangtimer). Det gikk faktisk veldig bra! Etter midttimen (matfri) så hadde vi Bevegelse (altså gym). Vi hadde ballspill, og jeg var med på innebandy. Jeg føler meg kjempedum, fordi jeg bare løper rundt på bana som en tulling og ser dum ut. haha! I siste timen hadde vi matteprøve. Den gikk bedre enn forventet, men er ikke helt fornøyd. T-matte er utrolig vanskelig! Vil ha P-MATTE!

Men ja, over til overskrifta. I sta så var jeg så flink at jeg tok outfitbilder til dere! Her er dagens outfit; Genser- Bikbok//Bukse- BikBok

Jeg skal forresten lage video med bursdagsgavene mine, men orker ikke enda, hah! 

Hva synes du om outfiten?

-KRISTIN 

Outfit 21.08.2012
Genser //BikBok Bukse TopShop

Nå må jeg løpe til korpsøvelse! Kommer ett innlegg om dagen i går og i dag etterpå :)

Hva synes du?

-KRISTIN 

Outfit 19.08.2012
Topp//BikBok Shorts//Gina Tricot Armbånd//Kragerø konfirmantleir Sko//Schuh

Hva synes du`?

-KRISTIN 

Outfit 01.08.2012


Topp//MsSelfridge Shorts//GinaTricot Tubetopp//Primark

Hva synes du?

-KRISTIN Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:kristinlehne1@gmail.comFollow on Bloglovin
hits