Blogger jeg leser

Hei og god morgen!

Nå er det jo en stund siden jeg har hatt ett innlegg om hvilke blogger jeg leser, så da tenkte jeg at jeg kunne ta et nå: 


♥Betinabf


♥L0ve

♥Auroramohn

♥Whoot

♥Mammatilmichelle

♥Sinass

♥Ammh

Jeg leser også noen innlegg fra folk på vennelista mi, men dette er de bloggene jeg sjekker flere ganger om dagen. (navnene under bildene er linker til bloggene). 

Hvilke blogger leser du?

KRISTIN 









 

I'm back!

Hei!

Som dere har merket, så har jeg hatt en bloggpause. Jeg var litt lei blogging og hadde heller ikke noeå blogge om! Men nå er jeg tilbake. Jeg har akkurat spilt inn en video der jeg viser  det jeg fikk i julegave. Skal redigere den nå, også kommer den ut på bloggen enten i dag eller i morgen. 

Har også planer om å lage en morning routine-video og en video der jeg fimer fra hverdagen i løpet av ikke så lang tid :) 

-KRISTIN 

PARFYMENE MINE


ESCADA ROCKIN' RIO


DOT fra Marc Jacobs


Har du noen av dem?

-KRISTIN 

My iPhone-covers

Hei! 

Nå sitter jeg ute i sola! Dette er den fineste dagen på lenge. Har ikke så veldig mye å blogge om, siden det ikke skjer så innmari mye mens jeg er her. Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut bilder av alle iPhone-dekslene mine. haha, jaa, har veldig lite å gjøre.. 




Fra venstre:
1. Fra Cath Kidston//ca. 240 kroner
2. Fra nfoto.no//199 kroner 
3. Fra Accessories//ca. 50 kroner
4. Fra Eplehuset//199 kroner
5. Fra Accessories//ca. 100 kroner 
6. Fra en dekselbutikk i Bournemouth//ca. 100 kroner

Det er mye ca priser, men det er fordi jeg kjøpte de i England :) 

Hva synes du? 

-KRISTIN  

 

Horten-Moss ferga

Hei! 

Som sagt så kjørte jeg Horten-Moss ferga hjem i går.Den fergeturen kommer jeg ikke til å glemme så fort tror jeg.. 

Når jeg skulle gå inn  på ferga så måtte jeg gå inn der bilene kjører, noe som var kjemperart! Jeg stilte 19804 spørsmål til 3634 forskjellige personer bare for å være sikker på at jeg kom riktig og sånt. Når jeg skulle gå opp til der kafeen var og sånt så trodde jeg det bare var heis opp dit. Det var ikke hvilken-som-helst heis, det var en sånn gammel og skummel heis! Jeg er ganske redd for å kjøre heis alene, og tanken på å kjøre en sånn gammel og skummel heis var skremmende. Jeg turte altså ikke å ta den så det endte med at jeg stod utenfor heisen en god stund og satset på at noen skulle komme til heisen. Når båten begynte å kjøre så kom det ei dame som viste meg trappa. Da ble jeg lettet da! Men følte meg veldig dum som stod ved heisen og så ut som om jeg hadde fått ett anfall elns :p 


//GOOGLE (Det var en sånn rar ferge jeg kjørte)

Så gikk jeg opp til kafeen og resten av turen gikk veldig bra, uten problemer. Jeg satt bare å spilte Ninjafishing på telefonen min og satt å stirra litt ut av vinduet. Når jeg skulle av båten så klarte jeg å gå feil. Jeg gikk bare ut der jeg kom inn, for ingen hadde sagt til meg hvor jeg skulle gå! Så da endte det med at alle andre som reiste uten bil kom ut først, mens jeg stod på bildekket å venta til alle bilene hadde kjørt før jeg kunne gå i land. 

Det var utrolig tungvint og jeg angret litt på at jeg ikke venta på neste "normale" båt som  kom akkurat da den "rare" dro!!!! hdafujkahsilknhghbdksl...... 
Når jeg tenker på dette nå, så er det egt veeeldig komisk! At jeg ikke skjønte at noe var feil da jeg gikk av båten og at jeg ikke kunne tenke meg at det kunne være en trapp der.. haha, jaja, men jeg kom meg jo hjem etter hvert..  Dette var ikke farlig, men bare rart, hahahahh! 

Har forresten laget en sminkevideo som jeg redigerer nå, vet ikke helt om jeg kommer til å legge den ut, fordi den ble ikke så bra...

Har du kjørt en sånn rar ferge før? Skal jeg legge ut filmen?

-KRISTIN 



Kristin Lehne

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:kristinlehne1@gmail.com



Follow on Bloglovin
hits